Spring naar hoofd-inhoud

Over ons - ArbeidsongeschiktheidsVerzekeringen.eu

Onderdeel van VerzekeringsPlaza.nl

ArbeidsongeschiktheidsVerzekeringen.eu is een website van VerzekeringsPlaza.nl. VerzekeringsPlaza is een online bemiddelaar voor onder andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij zijn onafhankelijk en ongebonden. Op onze webiste kun je de premie van je arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen. Vervolgens kun je de arbeidsongeschiktheidsverzekering direct online afsluiten. Omdat je de AOV zelf berekend en afsluit zijn de kosten een stuk lager.

 

Over ArbeidsongeschiktheidsVerzekeringen.eu

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.eu is een website die gespecialiseerd is in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Op deze website vind je veel informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en AOV. Daarnaast kun je via deze website zelf een AOV berekenen en direct online aanvragen.

 

Over VerzekeringsPlaza.nl

VerzekeringsPlaza.nl is een onafhankelijk en professioneel verzekeringskantoor voor diverse verzekeringen. Wij bieden de goedkoopste verzekeringen door een uitgebreide vergelijking van een groot aantal verzekeraars. Daarnaast blijvend de goedkoopste verzekering voor je auto, motor, bestelauto of camper door onze jaarlijkse automatische vergelijking. Door onze online service via polismap en PolisMap apps kun je verder alles simpel zelf regelen. Wij hebben daarnaast veel aandacht voor de veiligheid van deze website en voor de veiligheid van uw gegevens.

 

Sinds 2006 online

In 1996 hebben wij met VerzekeringsPlaza diverse domeinnamen geregistreerd. VerzekeringsPlaza.nl is in 2006 al online gegaan met premievergelijkingen voor autoverzekeringen. In de loop der jaren hebben wij steeds meer websites voor verschillende verzekeringen toegevoegd.

 

VerzekeringsPlaza.nl is volledig onafhankelijk en objectief

  • VerzekeringsPlaza.nl is een volledig onafhankelijk online assurantiekantoor voor verzekeringen.
  • VerzekeringsPlaza.nl heeft geen enkele binding met een verzekeraar of andere partijen.
  • VerzekeringsPlaza.nl heeft geen enkele financiering of financiĆ«le verlichting aan een verzekeraar of andere partij.
  • Onze vergoeding (provisie) voor de afgesloten verzekeringen is voor iedere verzekering exact gelijk.

Hierdoor bieden wij een objectieve, eerlijke en gelijke vergelijking van verzekeringen.

 

Aangesloten bij en lid van

Verzekeringsplaza heeft AFM vergunning.